Aplomb-in-business

Lichaamsgevoel als 'innovatie': hoe kan het trainen en verfijnen van het lichaamsgevoel, en het vinden van een ankerpunt in het lichaamsgevoel bijdragen aan innovatie?
Werknemers worden door verfijning en herkenning van lichaamsgevoel en lichaamssignalen in hun groei en autonomie ondersteund. Het (her)vinden van een ankerpunt geeft een interne basis van waaruit heroriëntatie en vernieuwing kunnen ontstaan.
Organisaties kunnen een stap maken naar het herkennen en benutten van persoonlijke kwaliteiten en competenties van werknemers die we vaak omschrijven als 'intuïtie' of 'onderbuikgevoel'.

Wilt u in uw organisatie de persoonlijke kwaliteiten van uw medewerkers uitdiepen, én verbinden met organisatie-doelen, dan kunnen wij hierin zeker een betekenisvolle partner zijn.

Kirsten van Gorkum, strategische ontwikkeling, www.bijluwte.nl , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Iris van Vemden, mindfulness en yoga, www.irisisyoga.comDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, met achtergrondinfo en oefensets.