Boek

Let op! Voor alle boeken geldt: nu besteld = maandag 1 november verzonden!

Yoga en Aplomb - overgave aan natuurlijkheid. Door Maartje van Hooft (ISBN 9081453110)
'Yoga en Aplomb' gaat terug naar de basis van wat een asana tot een asana maakt: een houding die stabiel is en harmonieus in lichaam en geest. Het boek biedt een praktische methode om een houding terug te vinden die stabiel is en harmonieus. Dit als basis om asana's verder te kunnen verdiepen. Door de opbouw van de asana's rond een stabiele as verdiept de doorwerking van de asana's dramatisch.

Het boek 'Yoga en Aplomb - overgave aan natuurlijkheid' bevat zo'n 130 pagina's boordevol informatie, illustraties, en een opbouw van ongeveer
60 vooroefeningen. De vooroefeningen zijn allen zeer bruikbaar voor uw eigen oefenprogramma of bij het geven van yoga-lessen. Het boek biedt een basis aan van waaruit yoga effectiever wordt en dieper door kan werken.
U kunt hier de inhoudsopgave en het voorwoord inzien.
Bij aanschaf van het boek krijgt u toegang tot een uitgebreide audio-bank.
Als u in bezit bent van het boek, kunt u inloggen en vindt u korte oefensets van 10 minuten die horen bij de lessenreeks die per les een lichaamszone benaderd. Deze 5 lessen bieden een stap-voor-stap programma om vanaf de basis een harmonieuze uitlijning en interne balans te vinden.

Bestellen

U kunt het boek bestellen door het aankoopbedrag over te maken. 
De kosten binnen Nederland zijn € 19,- en  € 3,- verzendkosten, totaal € 22,-
Bestelt u vanuit België of een ander een ander Europees land, dan zijn de kosten € 19,- en € 8,- verzendkosten, totaal € 27,- 

U kunt het aankoopbedrag overmaken naar:
NL43 TRIO 0254 8387 31         BIC: TRIONL2U
t.n.v. Amitabha, Yoga-opleiding, te Deventer.
Vermeld bij de mededelingen uw naam, en volledige adresgegevens, incl. postcode! De factuur wordt bij het boek bijgevoegd.
Er kunnen enkele dagen tussen uw geldstorting en de ontvangst van het boek zitten. 
Let op!! Stortingen zonder adresgegevens kunnen niet verwerkt worden, en worden geretourneerd.

 

Mindfulness en mantra - een natuurlijk weg naar compassie en vrijheid. Door Maartje van Hooft (ISBN 9789492421210)

In juni 2017 is het nieuwe boek van Maartje van Hooft verschenen. Voortbouwend op de basis van Aplomb plaatst dit boek het lichaamswerk van Aplomb-yoga in een Boeddhistisch kader. Het sleutelbegrip in het boek is 'the appeasement of the self', het tot rust brengen van het zelf, en daarmee het vinden van vrede, vrijheid en compassie.
Ook dit boek kent een opbouw waarin theoretische kennis (over neurobiologie, regulatie, interne stressoren, positieve psychologie, klankvorming, filosofie) afgewisseld wordt met praktische, op meditatie gerichte oefensets.
Naast lichaamswerk en meditatie wordt er gewerkt met klankvorming en visualisatie.
Ook dit boek wordt ondersteund met een uitgebreide audio-bank, waarin alle oefenvormen in het boek met audio's ondersteund worden.
Het boek is verkrijgbaar via de gewone boekhandel, of via www.uitgeverijvanwarven.nl
Verdere info over de achtergrond van het boek, audio-ondersteuning en workshops: www.mindfulness-en-mantra.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, met achtergrondinfo en oefensets.